Utakleiv, Lofoten

Jodå, det är dags för mer reklam och skamlösa puffar. Om jag kunde skulle jag återuppliva den gamla blinktaggen och blinka spons, spons, spons. Den som till äventyrs råkat missa mitt tjatande läs om saken i något av tidigare inlägg, inlägg och inlägg .


Innan jag går vidare och övertalar er att sponsra mig med allt ni kan så har jag en fråga. Var är alla ipads? Jag släppte en specialversion av min årsbok för ipad och den har laddats ner 347 ggr färre än min vanliga pdf-fil. Jag finner det förvånande. Om ni missade inlägget där jag smög in releasen var det här . Om det inte framgick finns det gott om extramaterial i denna version. Definitivt värt en nedladdning.

Jag har fått två frågor. En var om jag gjorde reklam. Jag ska erkänna att här såg jag framför mig hur jag drog iväg på äventyr i en formel 1 bil med 1000 olika klistermärken men nej, sån reklam gör jag inte. Däremot kommer jag inom kort lista alla de som sponsrat mig och gått med att synas. De kommer också finnas med under kommande utställningar i form av tack till och liknande. Jag kan inte nog understryka hur tacksam jag är över de förhandsbeställningar jag fått. Jag är ”humbled” som vi säger på engelska.

Den andra frågan gällde boken jag ska trycka upp för de som gör en stor förhandsbeställning. Frågan gällde om det inte vore en ide att göra ett mindre sponsorpaket där bara en coffe table variant av boken ingick. Tanken var att de som inte har någon plats på en vägg fortfarande kan köpa en bok. Jag ska erkänna att jag först var tveksam till detta. Det är tyvärr så att det är något alldeles otroligt dyrt att trycka upp en bok i miniupplaga på blurb.com. Men efter att stött och blött tanken ett tag insåg jag att det är rätt korkat att ifrågasätta sponsorer.

Därmed är ett nytt sponsorpaket tillgängligt.
Valsafari 1250 kronor
Du får: En signerad bok i coffe table format 28 * 33 cm.
Andra_Vändan
Omslaget är ett exempel. Det kommer bli en annan bild.

Den kompletta listan över sponsorpakete är som följer.
Fika i Abisko – 100 kronor
Du får: en liten signerad bild (a5).

Tältnatt i Norge – 300 kronor
Du får: en lite större (a4) signerad bild.

Middag utanför Narvik – 500 kronor
Du får: en signerad bild i a3 format monterad på kapaskiva eller en signerad liten fotobok med ett urval av bilderna.

Färjeavgift – 1000 kronor
Du får: en stor (45*50) signerad bild monterad på kapaskiva och en signerad liten fotobok med ett urval av bilderna från äventyret.

Valsafari 1250 kronor
Du får: En signerad bok i coffe table format 28 * 33 cm.

Tre hotellnätter på Lofoten – 5000 kronor.
Du får: en gigantisk (75*50) signerad bild monterad på metall och en signerad coffe table book med ett urval av bilderna från äventyret.

Äventyret äger rum mellan april 2013 och maj 2013. Bilderna och böckerna kommer levereras under juni/juli 2013. Det lättaste sättet att sponsra är via Swish, Payd eller att helt enkelt träffa mig över en kaffe på Broströms i Uppsala.

Kontakta mig jättegärna via Facebook, mail eller telefon (maila mig för mitt nummer:dave@elakedave.se) för frågor eller klargöranden.

Fosters Bilder

Promote Your Page Too

68 grader