Häng med mig dit då. Jag gör två fotoresor till Lofoten i maj. Denna tid på året flyter solnedgång och soluppgång ihop i ett färgsprakande skådespel och det är ögonbedövande vackert

Resa 1
Vi bor på Gamle Hotellet och fotar dygnet runt i fem dagar mellan den 13 – 18 maj. Allt för 4995:- (flyg och måltider ingår ej). Jag kör er runt och visar alla mina favoritställen. Om vädret tillåter gör vi lite bergsbestigningar på vägen.

Resa 2
För den som är ännu mer äventyrlig och har eget tält gör vi samma resa en vecka innan. 6-11 maj. Fast då tältar vi på Rambergs Camping i Ramberg och har det som vår bas för utflykter runt Lofoten. Middag lagar vi (läs värmer konservburkar) där vi för tillfället är (fjälltopp, strand, campingen). Pris: 2995:- (flyg och måltider (förutom konservburkar) ingår ej).

Begränsat antal platser. Gör en intresseanmälan via mail, facebook eller formuläret nedan.