Nu tror ni förstås att detta är en symbolisk bild som har något med avfärd, vårens ankomst, vinterns död eller något annat överpretentiöst att göra.

Icke.

Ikväll har jag provat min lånekamera från Nikon och det bästa sättet att komma på alla miljoner inställningar man glömt göra är att ta ut kameran i det fria och ta lite bilder. Dessutom provar jag fortfarande ut om jag ska använda min Iphone eller min Lumia 920 som dokumentationskamera. Idag var det iphonen eftersom där har jag Snapseed vilken Google inte hunnit förstöra ännu.
Lånekamera in action

Jag behöver få ordning på alla inställningar för inom kort är det avfärd för 69 grader norr. Vill ni hinna sponsra mig är nu det rätta tillfället. . Jag kommer inte hinna fika någon mer gång innan jag åker (om vi inte ses någonstans längs vägen förstås, jag åker via Kramfors, Jokkmokk, Kiruna och Narvik) men låt inte det hindra er.

Det finns alltid dagar i framtiden och jag är alltid öppen för en fika.