Provocerande rubrik eller hur? Men sann. Jag söker verkligen sponsorer. Om det är lite för rättframt ber jag om ursäkt.

Detta är läget.

Under våren åker jag på nya äventyr. Jag ska åka genom Sverige till Lofoten med ett antal stopp på vägen. Jag ska fotografera vårlandskap, solnedgångar, kuster, hav och allt möjligt jag finner vackert.

sponsor-3-copy-5

För att göra detta utan alltför mycket ångest över bensinpris och liknande behöver jag sponsorer. Det låter plumpt men det är ingen idé att linda in bönen. Jag behöver helt enkelt balansera det svarta hålet på utgiftssidan med något över 0 på inkomstsidan. Därför erbjuder jag i Kickstarter-anda möjligheten att göra en förhandsbeställning, i form av sponsorpaket, av bilder jag tar under resan.

Jag förstår mycket väl att det är ganska okonventionellt att söka sponsorer på detta sätt. Vissa kan säkerligen uppfatta det som påfluget och stötande, om så ber om jag om ursäkt. Min förhoppning är dock att det ska uppfattas lika ärligt det är menat. Jag tror på Crowd funding som jag tror på människor. Jag hoppas så många som möjligt är villiga att teckna sig för något av följande sponsorpaket.

Fika i Abisko – 100 kronor
Du får: en liten signerad bild (a5).

Tältnatt i Norge – 300 kronor
Du får: en lite större (a4) signerad bild.

Middag utanför Narvik – 500 kronor
Du får: en signerad bild i a3 format monterad på kapaskiva eller en signerad liten fotobok med ett urval av bilderna.

Färjeavgift – 1000 kronor
Du får: en stor (45*50) signerad bild monterad på kapaskiva och en signerad liten fotobok med ett urval av bilderna från äventyret.

Tre hotellnätter på Lofoten – 5000 kronor.
Du får: en gigantisk (75*50) signerad bild monterad på metall och en signerad coffe table book med ett urval av bilderna från äventyret.

Äventyret äger rum mellan april 2013 och maj 2013. Bilderna och boken kommer levereras under juni 2013. Det lättaste sättet att sponsra är via Swish, Payd, Paypal (se längst ned för köp nu nu knapp) eller att helt enkelt träffa mig över en kaffe på Broströms i Uppsala.

Kontakta mig jättegärna via Facebook, mail eller telefon (maila mig för mitt nummer:dave@elakedave.se) för frågor eller klargöranden.

Fosters Bilder

Promote Your Page Too

Allt gott mina vänner, tack för er tid.

68 grader


Sponsorpaket