Eggum, Lofoten. September 2012

Five days sjöng David Bowie på sin tid. That’s all we’ve got.

Jag har mer än så. Jag har fem veckor innan nästa äventyr och jag fortsätter antyda om sponsorskap i form av förhandsbeställningar. Jag har ätit lunch med Jonas, filosoferat med Janne. pratat möten med Maria och utbytt tankar med Annika. Men, jag har tid med många möjliga luncher och café-besök till innan jag åker. Och om ett samtal med mig inte är lockande, i viss mån förståeligt…. tänk på att det snart är jul. Vad är en bättre present än en bild tillsammans med en liten historia?

Nu förstår jag också att bara julen inte är lockande nog för att köpa bilder så jag har tänkt ett steg längre. Trots att jag inte läst marknadsekonomi har jag förstått att erbjudanden är en bra sak. Därför har jag ett sådant. För att fira de första sponsorerna har jag uppdaterat årsbok 2012 till en Ipad/Iphone version. Jag kämpade mig igenom Blurbs eländiga mjukvara och lyckades till slut. Nu ska jag erkänna att skillnaden mellan en ipad version och den vanliga PDF-filen inte var så stor som jag hade hoppats. För att kompensera har jag därför smackat boken full med extra material, dvs fler bilder och fler texter. mitt erbjudande är att jag tillhandahåller denna bok i elektronisk form helt utan kostnad. Det enda jag hoppas är att ni sponsrar resan om ni kan och eller gillar/delar min blogg!

Det finns två sätt att lägga vantarna på boken.

Alternativ 1) Klicka på länken nedan för att komma till Blurb.com. Boken måste läggas i kundvagn men priset är satt till 0:-

http://store.blurb.com/ebooks/380236-fosters-bilder-2012-ipad

Alternativ 2)
Om ni av något skäl absolut inte vill använda Blurb kan boken även hämtas här. Filen är av formatet epub och öppnas i appen iBooks.
https://www.sugarsync.com/pf/D6585392_7628798_7617212?directDownload=true