Jag säger det direkt. Jag vill vara tydlig så ingen missuppfattar. Detta inlägg är en annons. Samma slag ni ser i Aftonbladet insprängd som en låtsasnyhet. Jag åker till Island. Jag vill sälja bilder. Jag vill att ni ska köpa. Med det ur världen går vi vidare.

Väskan är snart packad. Objektiven rengjorda och batterierna laddade. Elva dagar på Island väntar.

Islands-logga

Jag är inte alldeles förtjust i tidsperspektivet. Elva dagar är en kort tid. Mina äventyr brukar ligga mer än de dubbla. Snarare det trippla. Nu går dessutom två av dagarna bort på flyg som
förvisso är ett effektivt sätt att resa men ack så tråkigt. Man upplever inte världen på samma sätt 10 000 meter ovanför marken som man gör från en slingrig landsväg.

Resan är ett startskott. Ett första trevande försök att se om Island är någonting för mig. En dejt om man så vill. Jag har inga förväntningar, bara förhoppningar.

De få dagarna jag är på Island har jag stora planer. Förutom att äventyra med min hyrbil 1932 (ungefär) kilometer ska jag träffa vänner. Jag har också mailat en lokal guide om att ta en ridtur och jag funderar på om min mage kommer förväxlas med fullmånen när jag badar i Blå Lagunen.

island_karta

Med all säkerhet kommer jag också svära över tältpinnar och bränna mig på tummen när jag försöker få fart på gasköket (Köket gick sönder våren 2013, jag har bara inte riktigt kommit till fasen där jag accepterar det.) Minst tre gånger kommer jag slänga iväg stativet. Minst två gånger kommer jag känna mig en idiot när jag lommar iväg för att hämta samma stativ. Vid något tillfälle kommer jag sätta mig längst in i hörnet på en vägkrog för att få en kopp kaffe att räcka i fyra timmar. Samma fyra timmar det tar att ladda kamerabatterier i smyg.

Förhoppningsvis tar jag strax över tusen bilder varav några blir bra. Som alltid erbjuder jag förhandsbeställningar på mina bilder i form av sponsorpaket. Det är inga konstigheter. Ni betalar i förväg. Jag får möjlighet att köpa en extra kaffe på Island eller t o m en natt i en säng utanför tältet. Tillsammans skapar vi en juste story. Och för de som känner mig, alla missöden dokumenteras. Full disclosure. Ni vet att det kommer bli underhållande…

Läs mer på min sida om sponsorskap eller tryck direkt på köp-nu knappen nedan!


Sponsorpaket
Äventyret äger rum i September 2013 så det är bäst att agera snabbt!. Bilderna och boken kommer levereras under november (perfekt julklapp!). Det lättaste sättet att sponsra är via Swish, Paypal eller att helt enkelt träffa mig över en fika i Uppsalatrakten. Paypal erbjuder också en möjlighet att betala direkt till min epost (dave@elakedave.se) om man inte vill ta omvägen över Köp Nu knappen.

Kontakta mig jättegärna via Facebook, mail eller telefon (maila mig för mitt nummer:dave@elakedave.se) för frågor eller klargöranden. För exempel på vad böckerna kommer innehålla se mina tidigare årsböcker

Årsbok 2013 Årsbok 2012

Allt gott
Dave