Det närmar sig. Nu är det ungefär två månader kvar tills jag åker till Lofoten där ovanstående bild är tagen. Minnesgoda läsare känner säkert till att jag söker sponsring för nästa äventyr. Om inte så vet ni det nu. Jag är inget om inte subtil som en atlantångare.

En sak jag ville göra var att förtydliga ett par saker så inspirerad av alla mina kommunikatörsvänner fejkintervjuar jag mig själv.

– Måste du verkligen äta middag för 500 spänn? En kokt med bröd kostar bara 39:- på Statoil.

Min poäng med namnen var den här. Jag ville ha smålustiga namn på mina sponsorpaket som stämde något så när. Och en middag utanför Narvik vid dukat bord kostar ungefär 500 kronor när man tar en eller två coca-cola (jag dricker inget starkare tråkmåns som jag är) till.

Jag vet att N.N köpte Fika I Abisko, måste jag köpa Tältnatt i Norge nu om jag vill sponsra dig?

Inte alls. Alla sponsorpaket finns i obegränsad upplaga så att säga. Det är en liten chansning jag tar för om jag var anställd på TV-shop skulle jag säga att det finns ett väldigt bra värde i några av paketen.

-Vad händer om du bara tar dåliga bilder och inget jag vill ha?

Den kritiska frågan och rent krasst din lilla chansning. Jag hoppas verkligen att denna situation inte uppstår men skulle den göra det så får du en valfri bild jag redan tagit eller så har du en till godo för nästa äventyr.

Jag hoppas det besvarar alla eventuella tveksamheter ni hade inför sponsringen och att ni nu står i kö för att fika på Broströms de kommande veckorna. Jag har rensat kalendern och köpt konversationsböcker så jag sköter mig under samtalen och inte bryter mot någon av Ciceros sju regler!

Peace out!
Happy Dave
Dave

P.S
För tydlighetens skull drar jag paketen igen.

Fika i Abisko – 100 kronor
Du får: en liten signerad bild (a5).

Tältnatt i Norge – 300 kronor
Du får: en lite större (a4) signerad bild.

Middag utanför Narvik – 500 kronor
Du får: en signerad bild i a3 format monterad på kapaskiva eller en signerad liten fotobok med ett urval av bilderna.

Färjeavgift – 1000 kronor
Du får: en stor (45*50) signerad bild monterad på kapaskiva och en signerad liten fotobok med ett urval av bilderna från äventyret.

Tre hotellnätter på Lofoten – 5000 kronor.
Du får: en gigantisk (75*50) signerad bild monterad på metall och en signerad coffe table book med ett urval av bilderna från äventyret.