Jag skrev inte en rad under 2021. Följaktligen publicerade jag inte ett enda inlägg under hela året och led vad som i folkmun kallas Bloggdöden.

Förhoppningsvis kommer 2022 kommer bli lite bättre, bara att jag skriver detta inlägg är en lovande start, men för att säkerställa att jag postar lite mer än tidigare ska jag genomföra några förändringar. Den viktigaste att varje bild inte behöver åtföljas av en text. För det är inte så att jag slutat ta bilder. Det är skrivkrampen som har satt stopp för inläggen. Kameran och jag har klickat vidare men viljan att berätta har försvunnit, och här sker den andra förändringen. Jag ska schemalägga att en bild postas varje söndag 12:00. Oavsett om jag har skrivit något eller inte kommer inlägget publiceras. Spelar ingen roll om jag är mitt i en redigering av en text – och tro mig, mina texter behöver redigeras hårt . Inlägget och bilden ska ut.

Så, jag hoppas ni följer mig under året och ser hur det här går. Kanske lider jag bloggdöden igen. Kanske går det bra. Mest troligt inser jag att varje vecka är ett alldeles för ambitiöst mål och flyttar målstolparna. Jag vet faktiskt inte. Jag lovar att försöka mitt bästa.