Swirl, Abisko Februari 2012

December närmar sig och med den årliga fotoboken från Fosters Bilder. Jag säger årlig för om det är två år i rad är det tradition och därmed basta. Förhoppningsvis har jag den ute redan till andra advent så alla som får surf/läs-plattor i julklapp har en bok med fina bilder att bläddra i. Om jag får säga det själv är årets bok 12,8 gånger bättre än förra årets. Det är fler texter, roligare anekdoter, bättre explosioner, större bilder och snyggare layout.

Okej, explosionerna kanske inte var riktigt sant men allt annat var.

Här är en sneak peak i form av en bild

Givetvis har jag också kvar förra årets fotobok för en komplett samling. [download id=”2″]

men vänta, det finns mer…
BLACK FRIDAY
Jag är inte så snabb av mig. Därför är jag lite sen för black Friday men jag kompenserar genom att det varar längre. Typ till jul.
I samband med att jag släpper årsboken erbjuder jag småbilder för 100 kronor. Japp. Ni läste rätt. 100 spänn för en trevlig bild i A4 format monterad på kapaskiva och redo för upphängning.

Kvinnan på bild medföljer ej

Varför gör jag detta frågar ni er? Svaret är inte svårt. Jag vill nå ut till fler. Därför ber jag alla om hjälp att dela min blogg i sociala medier och liknande. Men jag vet också hur jobbigt det är att ha kompisar som hela tiden vill att man ska gilla det ena och det andra på Facebook. Därför erbjuder jag er helt enkelt en muta. Jag säljer billiga bilder. Ni gillar min blogg. Tillsammans blir vi glada till jul! Observera att priset gäller oavsett om man delar min blogg eller inte.

Vill man ha en större bild har jag också 40*50 (ungefär) för 500 kronor, monterade och klara givetvis. Och i sann TV-shop anda har jag utställningsexemplar över från hösten. Dessa har fraktats fram och tillbaka och kan vara lite kantstötta vid en närgranskning men inte särskilt noterbart. Dessa säljer jag för 200-300:- beroende på vilken bild och i vilket sammanhang, Generellt sett tar jag mer betalt av tobaksbolag än av Greenpeace.

Och med det avslutar jag min inlärda säljarsvada från Kelby Training och ber om överseende.

Deuces.
Dave