…för ibland är livet en malström av tusentals saker som alla måste göras samtidigt medan man försöker hålla huvudet över vattenytan och inte glömma bort att andas eftersom lungorna fylls av tårar över de saker man trots alla försök helt enkelt inte hunnit med och man nu övertalar sig själv var viktigare än någon av de övriga 107 saker man faktiskt har hunnit med men som inte gills för att med listan över saker att göra kom ingen prioriteringsnyckel utan den måste vi nu ta fram själva i vårt hopplösa liv där amorteringar är ett värdeord och hopp är något som finns hos sjömän medan ICA har svaret på den enkla middagen och pressbyrån föreslår att du ska köpa kaffe med bulle innan du går in i nästa butik för att köpa en Sony Experia samtidigt som mannen med den svarta hunden undrar varför ingen hinner reflektera över vad är egentligen meningen med allt och varför…

Ibland måste man stanna upp. Andas. Tona ner bruset. Börja om.