Det tog längre tid än vad jag hoppats. Jag har inga ursäkter eller förklaringar. Jag hann inte sammanställa min årsbok i tid.

Nu är den dock klar. Nästan. Jag lånar ett knep från mitt yrke och släpper en första version. En beta som vi säger. Jag kommer säkert uppdatera den tio ggr första veckan när mina skrivfel blir pinsamt avslöjade

Klicka på länken för att ladda ner boken: FOSTERS BILDER ÅRSBOK 2014

Årsboken är som alltid gratis, vill ni bjuda på kaffe som tack så välkomnar jag det, men jag har en liten vädjan. Min vädjan är att ni delar boken. Lägg en länk på Facebook, Twitter, Instagram. Skriv ut två exemplar och lägg dem på jobbet. Terrorisera främlingar och säg till dem att titta på landskapsbilder. Inled varje lönesamtal med orden: Har du sett Elake Daves bilder?

Årsboken är lite mer personlig än vanligt. Det har sina förklaringar i att 2014 var ett förbannat jäkla skitår men man får ta citronerna och göra apelsinsaft helt enkelt.

Jag hoppas ändå ni laddar ner boken och jag hoppas ni delar boken. Jag hoppas ni skickar mig feedback (positiv förstås) och jag hoppas ni anlitar mig som föreläsare samt följer med på mina fotoresor. Jag har tonvis med planer för 2015 nu när 2014 är lagt till handlingarna, men jag behöver en positiv start på året. Ni kan hjälpa mig med det.

Man ska inte ge läsinstruktioner för sina böcker men jag gör det ändå. Årsboken är inte tänkt att läsas i ett svep. Bläddra i stället. Gör nedslag här och där. Läs ett par sidor om dagen. Titta på bilderna.

Givetvis finns mina tidigare böcker också att ladda ner. Gratis som alltid.

[download id=”1217″]
[download id=”1217″]
[download id=”1224″]
[download id=”1226″]
[download id=”1228″]

Bonus: [download id=”1215″]