Jag funderade mycket över om jag skulle ha en parallell titel till min årsbok. ”En popcornfotografs bekännelser”, ”En saga om två resor”, ”Vykort från västfronten”. Den ena titeln mer ansträngd än den andra. Turligt nog botade en dålig nattsömn mina ideér. Nu finns det ingen undertitel. Jag kallar boken Årsbok för det är precis vad det är. Mitt Fotoår 2013 sammanfattat i 25 bilder och texter.

Bilderna är de som betytt mest för mig under året och texterna är det vanliga hopkoket av ”scribblings”. I brist på vettig översättningar kallar jag det anteckningar.

Nedladdningen är förstås gratis. Det enda jag hoppas på är att ni uppskattar bilderna och i gengäld delar boken vidare via allsköns sociala medier. Antingen filen direkt eller via en länk till detta inlägg. Det senare föredras så jag kan känna mig som en rockstjärna när besökarantalet ökar, men bara boken delas blir jag glad.

Ladda ner pdf-filen: [download id=”4”] (Högerklick och spara som).

Filrackarn är ganska stor är jag rädd. 16 MB. Jag har försökt hålla den så liten som möjligt men jag ska vara ärlig. Jag och Adobe har upphört att vara vänner vad det gäller PDF-filer. Jag hoppas det går bra ändå. Kom ihåg att ställa in Reader (eller vad ni nu använder) på ”Dubbelsidig vy” och ”Visa försättsblad i dubbelsidig vy”. Alternativen finns i menyn Visa -> Sidvisning
Och ni vet, först till kvarn får skratta åt alla skrivfel jag har gjort!