Innan mitt senaste äventyr, 30 dagar vid 68 grader, hade jag lovat vänner och familj att jag skulle starta en blogg. Detta för att kunna dels delge ointressanta detaljer från min resa och dels visa att jag trots förväntningarna faktiskt överlevt utan att:

  • Krocka
  • Ramla nedför ett berg
  • Skära mig i handen
  • Tappa bort bilnycklar
  • Glömma sovsäcken hemma

De som känner mig vet att alla dessa saker har förekommit i varierande grad på tidigare äventyr så en viss oro var befogad.  Jag är dock glad att kunna berätta att ingenting av ovanstående hände.  Däremot glömde jag starta bloggen så jag kunde inte berätta för någon under resan att det gick bra. Bummer, om jag får uttrycka mig på utrikiska.

Nu däremot är bloggen startad och den kommer givetvis handla till största delen om foto och äventyr. Jag har lovat mig själv att hålla mina andra stora intressen (systemutveckling, schack och politik) till ett minimum men någonting kommer säkert slinka igenom. Jag ber om ursäkt på förhand för det.

Peace