Panorama från Fredvang. 

FredvangIdag släpper jag en liten fotosamling från mitt senaste äventyr som fotobok. Jag kallar den 68 grader norr – fotoanteckningar från ett äventyr.

Det särskilda med denna bok är att samtliga bilder är tagna med min Iphone. När jag börjar prata om varför jag gjort detta vinglar jag snubblande nära det pretentiösa stupet. Låt oss därför hoppa över djupsinnigheterna för nu. Istället säger vi enkelt att livet är för kort att missa, Vi måste lära oss fånga ögonblicket och vad är väl bättre än att ta en snapshot av det!

Jag hoppas ni hittar någon bild ni tycker om. Gör ni det och använder sociala medier blir jag jätteglad om ni gillar och delar detta inlägg, bloggen eller boken på Facebook, Google Plus och vad för övriga sociala medier som nu finns.

 

Ladda ner boken här:

[download id=”1″]

Årsboken med bilder från 2011 finns förstås fortfarande att ladda ner också.